🎉 Slavili smo 25 godina predanog rada naših uposlenika! 🎉

Kada inspekcijska kontrola dođe i kaže ”Bio sam u preko 100 firmi, ali urednije i bolje knjigovodstvo teško da sam vidio” tada se njenom profesionalnom angažmanu teško šta može dodati. O lojalnosti i pravom ljudskom karakteru ne treba ni govoriti – to je naša Jasmina Ajanović.
 
Kada se spomene ime Plastex doo ono sa sobom vuče svoj sinonim Amira Buljubašić. Neviđena energija, lojalnost, upornost, požrtvovanost i neprekosnoven ljudski karakter krase našu direktoricu prodaje. Zahvalni smo joj što je pored rasta i sazrijevanja svog profesionalnog puta odlučila da doprinese i rastu i razvoju ove kompanije. O njenoj veličini i značaju za istu ne možemo dovoljno govoriti.
 
Naš Avdo Mulahusejnović – pravi majstor na mašini za štampu fleksibilne ambalaže. Njegove vješte ruke i budno oko, iako invalid, daje vrhunske štamparske rezultate na Vašim ambalažama. Od neukog poljoprivrednika prije 25 godina danas je izrastao u vrhunskog majstora na kome bi nam pozavidjeli svi proizvođači štampane fleksibilne ambalaže. Pored svog ličnog usavršavanja Avdo je bio nesebični učitelj mnogim mladim generacijama. Zahvalni na tome ili ne, nije Avdino, Avdo je svoj dio pošteno odradio i još uvijek radi.
 

Zahvalni smo svim našim uposlenicima koji daju svoj doprinos razvoju kompanije, ali onima koji dosegnu ovakve jubileje posebno. Dobar radnik je uvijek cijenjen radnik, a dugovječnost je uvijek potvrda toga! 🏆🎖️