🎉 Slavili smo 25 godina predanog rada naših uposlenika! 🎉

Kada inspekcijska kontrola dođe i kaže ”Bio sam u preko 100 firmi, ali urednije i bolje knjigovodstvo teško da sam vidio” tada se njenom profesionalnom angažmanu teško šta može dodati. O lojalnosti i pravom ljudskom karakteru ne treba ni govoriti – to je naša Jasmina Ajanović.
 
Kada se spomene ime Plastex doo ono sa sobom vuče svoj sinonim Amira Buljubašić. Neviđena energija, lojalnost, upornost, požrtvovanost i neprekosnoven ljudski karakter krase našu direktoricu prodaje. Zahvalni smo joj što je pored rasta i sazrijevanja svog profesionalnog puta odlučila da doprinese i rastu i razvoju ove kompanije. O njenoj veličini i značaju za istu ne možemo dovoljno govoriti.
 
Naš Avdo Mulahusejnović – pravi majstor na mašini za štampu fleksibilne ambalaže. Njegove vješte ruke i budno oko, iako invalid, daje vrhunske štamparske rezultate na Vašim ambalažama. Od neukog poljoprivrednika prije 25 godina danas je izrastao u vrhunskog majstora na kome bi nam pozavidjeli svi proizvođači štampane fleksibilne ambalaže. Pored svog ličnog usavršavanja Avdo je bio nesebični učitelj mnogim mladim generacijama. Zahvalni na tome ili ne, nije Avdino, Avdo je svoj dio pošteno odradio i još uvijek radi.
 

Zahvalni smo svim našim uposlenicima koji daju svoj doprinos razvoju kompanije, ali onima koji dosegnu ovakve jubileje posebno. Dobar radnik je uvijek cijenjen radnik, a dugovječnost je uvijek potvrda toga! 🏆🎖️

Bajramska ponuda

Vrećice za pseći izmet

S ciljem proširenja poslovanja i velikom potražnjom vrećica za pseći izmet, odlučili smo kupiti nove mašine za tu namjenu.

Projekat „Kupovina novih mašina za proizvodnju HD jednokratnih vrećica za pseći izmet“ je podržan u okviru projekta „Challenge to Change 3.0“ koji implementira Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA u partnerstvu sa Agencijom za razvoj preduzeća Eda, a finansira Švedska.


Vrećice za kurbane

U ponudi imamo banana vrećice i tregerice vrećice za kurbane.
Dimenzije banana vrećice su: 200×300 mm
Dimenzije tregerice vrećice su: 220+(2X50)X350 mm

Nova bajramska papirna vrećica

Nova bajramska papirna vrećica u ponudi PLASTEX d.o.o.
Usrećite Vašu rodbinu, prijatelje sa poklonom u specijalnoj bajramskoj papirnoj vrećici.
Za blagovremenu narudžbu možete nas kontaktirati na jednu od naših e-mail adresa.

JU MSŠ Gračanica – Posjeta učenika elektromehaničarskog smjera

Učenici završnog razreda Mješovite Srednje škole iz Gračanice, elektromehaničarskog smjera, zajedno sa svojim stručnim profesorom Alijom Ćorićem su u sklopu svoga plana i programa i nastavnih aktivnosti posjetili PLASTEX d.o.o 27.04.2022. godine.  Prilikom posjete na praktičan način im se predstavila prerada polimernih materijala. Imali su priliku da vide i prođu kroz cijeli proces proizvodnje, od ekstruzije preko štampe do konfekcioniranja.