Jačanje proizvodnih kapaciteta za bržu i kvalitetniju uslugu

U ova, prilično turbulentna vremena za bosanskohercegovački realni sektor, ali i realni sektor cijelog svijeta, našli smo hrabrosti, volje, želje i snage za nove invesicije. Naši proizvodni pogoni oplemenjeni su sa 5 potpuno novih mašina za konfekcioniranje/varenje folija. Time stvaramo nova radna mjesta i dodatnu vrijednost u našoj zemlji, čime nastojimo doprinijeti poboljšanju života u društvenoj zajednici i prirodnom okruženju.

Ali dva su ključna razloga: kupci i uposlenici. Kupci sa apekta što kvalitetnijeg i bržeg zadovoljenja njihovih potreba, a uposlenici sa aspekta lakšeg, jednostavnijeg i učinkovitijeg obavljanja radnih zadataka. Naša satisfakcija, u prvom redu, jeste zadovoljstvo i jednih i drugih. Iskreno se nadamo da ćemo u skorijoj budućnosti imati još ovakvih motivirajućih aktivnosti.

Nabavka mašina je izvršena u sklopu projekta “Jačanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća” objavljenog od strane Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva i obrta a sufinansirano od Vlade FBiH.